Det er i dag ganske normalt at (elektroniske) produkter produseres helt i Kina, selv om produktene er utviklet av et europeisk selskap, for eksempel. Gjennom denne artikkelen forsøker vi å gi litt innsikt i hvor CEMM kommer fra. Vi er stolte over at hele utviklingen og produksjonen av CEMM foregår i Nederland.


Hardware en software utvikling

Både maskinvaren og programvaren til CEMM ble utviklet av engineeringkontoret Cedel BV fra Assen. Våre ansatte, programvare og designavdelinger i Nederland og Norge, jobber tett sammen for kontinuerlig forbedring av CEMM. I tillegg prøver vi å lytte så nært som mulig til tilbakemelding fra CEMM-brukere. Fra denne tilbakemeldingen er det allerede kommet nye funksjoner som er tilgjengelig for alle med programvareoppdateringer. Alle CEMM-er sendes direkte fra vårt kontor i Assen. Eller kontoret i Tvedestrand, Norge.

Produksjon

CEMM er produsert av  Major Electronics bv i Hoogeveen. Etter at alle forsyninger er levert, starter produksjonen av trykte kretskort. Alle CEMM blir da satt sammen, merket og testet. Etter testing blir boksene brettet og pakket. Til slutt leveres flere paller fulle av CEMM til Cedel BV

Den fulle utviklingen og produksjonen av CEMM foregår derfor i provinsen Drenthe. Sammen med kontoret i Norge, Tvedestrand.