Ekstern tilgjengelighet

Hvordan ser du din CEMM eksternt?

Ekstern tilgjengelighetsguide


Med ekstern tilgjengelighet kan CEMM også sees utenfor ditt hjemmenettverk via min.cemm.no. Du kan få tilgang fra hvor som helst via den sikre portalen. Ekstern tilgjengelighet kan aktiveres i innstillingene til CEMM. Via trinn-for-trinn-planen på denne siden kan du se trinnvis hvordan dette virker. Med ekstern tilgjengelighet aktivert, forblir energidataene dine lagret på CEMM og vil derfor aldri ende opp på internett.

Aktiver ekstern tilgjengelighet

Trinn 1

Aktiver ekstern tilgjengelighet

I CEMM-grensesnittet går du til Systeminformasjon-siden: Innstillinger -> System. Deretter klikker du på knappen ‘Aktiver’ ved siden av overskriften ‘Ekstern tilgjengelighet’.

Trinn 2

Link CEMM til en konto

Hvis CEMM er aktivert for fjerntilgang, vises to knapper: ‘Link to account’ og ‘Deactivate’. For å se CEMM via min.cemm.no trenger du en konto som din CEMM er koblet til. Du kan opprette en konto for CEMM ved å trykke på linken til konto. Du blir automatisk omdirigert til registreringssiden på min.cemm.no. Du kan få et varsel fra nettleseren som popup-vinduer er blokkert. Du må tillate at popup-vinduet fortsetter til registreringssiden.

Link CEMM til en konto
Opprett en konto for min.cemm.no

Trinn 3

Opprett en konto for min.cemm.no

Fyll ut skjemaet for å opprette en konto på min.cemm.no. Etter at du har registrert kontoen, sendes en e-post automatisk til den angitte e-postadressen med en aktiveringslenke. Ved å klikke på aktiveringslenken fullfører du registreringen, og du kan logge inn med innloggingsinformasjonen din. Det er mulig at aktiverings-e-posten vil ende opp i din SPAM-mappe. Sjekk SPAM-mappen din hvis du ikke har mottatt en e-post.

Trinn 4

Logg inn på min.cemm.no

Når kontoen er aktivert, kan du logge inn med innloggingsinformasjonen din på min.cemm.no. Etter at du har logget inn, vil du se koblet CEMM i oversikten. Du kan se CEMM ved å klikke på «Vis» -knappen.

Logg inn på min.cemm.no

Får du det ikke til? Så kontakt oss.

Del dette: