CEMM app update: 1.6.0

I slutten av september 2020 lanserer vi versjon 1.6.0 av CEMM-appen. Dette inkluderer forskjellige store justeringer og tillegg. Vis alle detaljene raskt!

Read more

Forhåndsvisning: større CEMM-appoppdatering

Siden introduksjonen av CEMM-appen har vi mottatt forskjellige forslag fra brukere. Vi jobber for tiden med en større oppdatering der vi vil legge til mange forslag. Sjekk forhåndsvisningen for å se hva som kommer opp!

Read more

CEMM-oppdateringer: forskjellige feilrettinger

19. mai 2020 slapp vi programvareversjon 2.19.0.0 for CEMM basic og 2.22.0.0 for CEMM plus. Oppdateringene inneholder en rekke viktige feilrettinger. Les videre for mer informasjon.

Read more

CEMM-oppdateringer: varsler om nye muligheter

23. april 2020 slapp vi programvareversjon 2.18.0.0 for CEMM basic og 2.20.0.0 for CEMM plus. Oppdateringene inneholder flere varslingsalternativer for CEMM pluss brukere, og noen mindre endringer i varslene. Les videre for mer informasjon.

Read more

Endring i pris på grunn av høy valuta.

Forhåpentlig kortvarig reduksjon i rabatten til bedrifter på grunn av valutakurs.

Read more

CEMM-oppdateringer: minimum PV-kraft, måleravlesninger for vann og mer

17. mars 2020 slipper vi programvareversjon 2.17.0.0 for CEMM basic og 2.19.0.0 for CEMM plus. Oppdateringene inkluderer noen ettertraktede nye alternativer og noen optimaliseringer. Les videre for all informasjon.

Read more

CEMM-oppdateringer: støttefunksjon og feilrettinger

Programvareversjon 2.16.0.0 for CEMM basic og 2.18.0.0 for CEMM plus ble utgitt 6. februar 2020. Dette inneholder noen nye alternativer og noen feilrettinger. Les videre for detaljer.

Read more

CEMM på Svenska

CEMM oversatt til Svensk

Read more

Kommunale bygg

Energi overvåkings system for store bygg.

Read more

Ny elektrisk og spennende tid.

2020 blir et spennende år med alle utfordringer som vi står ovenfor. Her er litt om hva CEMM er. Vi tror på et helelektrisk samfunn om vi gjør ting riktig.

Read more