Med CEMM basic programvareversjon 2.16.0.0 og CEMM pluss versjon 2.18.0.0, er noen nye alternativer lagt til, inkludert en praktisk støttefunksjon. I tillegg fokuserte vi på noen forbedringer «under panseret» og en rekke feilrettinger.

  • Ny støttefunksjon (les videre for mer informasjon).
  • Lagt til støtte for Smartrail X-835 kWh måler med strømspoler.
  • Lagt til en ny måte å finne en CEMM i det lokale nettverket (UDP-discovery)
  • Lagt til utgangen fra DSMR-målere som CEMM kan brukes til å slå et relé på eller av basert på energidata fra en hovedmåler.
  • Svensk språk lagt til.
  • Feilrettinger.

Ny støttefunksjon

I noen situasjoner kan det oppstå programvareproblemer i en CEMM. Hvis for eksempel CEMM er slått av under installasjonen av en programvareoppdatering. I slike tilfeller var det ofte ikke mulig å fjerngjenopprette CEMM-programvaren slik at den måtte bringes eller returneres.

Vi endrer dette med den nye støttefunksjonen. Det er nå mulig å snakke med en ansatt fra Cedel B.V. gi tilgang til operativsystemet til CEMM via en sikker tilkobling. Av personvernhensyn er denne funksjonen veldig godt beskyttet, og det er umulig for Cedel B.V å fjernstyre uten din godkjenning. for å få tilgang til CEMM.

Du kan finne «Support» -funksjonen under Innstillinger> System i din CEMM, og du kan bare aktivere den via det lokale nettverket (ikke hvis du ser CEMM via MyCEMM). Etter at du har slått på, genereres et passord, som du gir videre til en Cedel B.V-ansatt via telefon eller e-post. Etter å ha løst noen problemer, slå av funksjonen igjen.

Oppdateringen installeres automatisk med mindre du har deaktivert den. Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne oppdateringen, kan du kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.