Siden introduksjonen av CEMM-appen i slutten av 2017, har vi jobbet hardt for å gjøre appen raskere, mer stabil og mer praktisk. I tillegg er det lagt til forskjellige nye alternativer, for eksempel varslene. Imidlertid har lite endret seg i utseendet og følelsen av appen.

Vi jobber for tiden med den største oppdateringen til appen siden introduksjonen, med mange mindre og større forbedringer og en mer raffinert design. Nesten alle disse forbedringene er basert på tilbakemeldinger fra CEMM-brukere. I denne forhåndsvisningen forklarer vi noen nye muligheter, slik at du har en ide om hva som kommer.

CEMM app

Forbedret utseende og preg

Vi har tatt for oss forskjellige punkter innen design og brukervennlighet. På denne måten trenger du ikke lenger å trykke på CEMM-en din i hovedmenyen, men den åpnes umiddelbart. Dessuten vil «sveipe» gjennom grafer, ikke lenger føre til at du tilfeldigvis sveiper til en annen måler. Navigasjonen vil bli forbedret. I tillegg er designet forbedret på mange punkter.

Ytterligere funksjoner

De viktigste tilleggene er i daglige, månedlige og årlige diagrammer. For eksempel, når du zoomer inn på den daglige grafen, vil det være mulig å se hva forbruket (eller avkastningen) har vært i den valgte perioden. Har du dusjet mellom 12:00 og 12:10? Zoom deretter inn på denne delen av grafen, så ser du nøyaktig hvor mye vann (og strøm) du har brukt. I tillegg viser dag-, måned- og årskart også totaler, i stedet for bare det valgte punktet på diagrammet. Bruker du varslinger? Da vises nyere varsler nå på dashbordet.

Så snart oppdateringen er tilgjengelig, kan den lastes ned direkte fra Google Play eller Appstore. Oppdateringen kommer ut i sommer. Følg med på nyhetene.