2020 blir et spennende år med alle utfordringer vi står ovenfor.

Vi tror på et helektrisk samfunn.

Vi startet med å tilpasse CEMM allerede i 2013. Første ble innstallert i Norge 2015. Allerede da så vi for oss hvor viktig det er å kunne se forbruk på en enkel og trygg måte.

Det som var viktig for oss var og er trygghet og stabilitet. Derfor er CEMM kablet og en liten datamaskin som står hjemme i huset ditt eller på jobb. Den fungerer lokalt, er ikke avhengig av noen skytjeneste. Derfor slipper vi abonnement også.

Selv om CEMM er enkel å forstå, betyr ikke dette at den er enkel. Som eksempel har vi utviklet et minnekort som tåler å skrives til hele tiden. CEMM lagrer alle data i mer enn 10 år. Vanlige minnekort brenner opp etter en stund. All hardware og software er utviklet av CEDEL.

CEMM er også tilrettelagt for andre systemer å hente info direkte til sitt system. For eksempel til smarthus systemer og SD anlegg i større anlegg.

CEMM leser selvfølgelig flere kurser som solpanelene.

Men vi har også laget en sensor for å kontrollere solpanelene. Med disse kan du se at panelene gjør den jobben de skal.

Nå starter prosjekt med å elektrifisere alt i Agder og hele Norge. Fantastisk spennende mål. For å kunne klare dette må all strøm måles. Dette er CEMM perfekt til.

Ta kontakt for mer info. Det skal være enkelt og gøy å spare strøm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.