Oppdateringer V2.11.0.0 for CEMM basic og V2.13.0.0 for CEMM pluss ble utgitt 16-04-2019. Blant annet har en helt ny sikkerhetskopieringsfunksjon blitt innført. I tillegg er det gjort noen få feilrettinger. Oppdateringen installeres automatisk av CEMM om natten.

Sikkerhetskopi-funksjon

Alle energidata lagres sikkert på CEMMs interne lagringsminne. Dersom en CEMM har vært i bruk i flere år, lagres en stor mengde verdifulle data. Flere brukere har gitt oss beskjed om at de ønsker å få muligheten til å sikre databasen til deres CEMM. Hvis noe uventet skjer med CEMM, er energidataene trygge. Med den nye backupfunksjonen har vi fulgt opp disse ønskene. I tillegg har vi lagt til noen av våre egne ideer. Resultatet er en omfattende ny funksjon, med følgende alternativer:

  • Ta sikkerhetskopi av energidataene til et USB-lagringsmedium som en USB-pinne eller en FTP-server som din NAS.
  • Gjør en engangsbasert sikkerhetskopiering, eller få din CEMM automatisk å gjøre periodiske sikkerhetskopier: per dag, uke eller måned.
  • Motta et varsel hvis en periodisk sikkerhetskopiering har lyktes eller mislyktes.

Sikkerhetsfunksjonen er umiddelbart tilgjengelig for alle CEMM basic og CEMM pluss brukere. Etter at du har installert programoppdateringen, kan du konfigurere sikkerhetskopieringsfunksjonen etter behov via Innstillinger> Sikkerhetskopiering. For mer informasjon, besøk støttesiden.

Vi kommer til å utvidet vårt produktsortiment. Vi tilbyr en passende USB-pinne på 16 GB for lagring av sikkerhetskopier og en USB-hub for å utvide antall USB-porter på CEMM.

Feilrettelser

I tillegg til den nye sikkerhetskopieringsfunksjonen har ulike feil blitt løst i både CEMM basic og CEMM pluss.

Har du spørsmål, kommentarer eller forslag til nye muligheter? Ta gjerne kontakt med oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.