Store oppdateringer ble utgitt for CEMM basic, CEMM pluss, appen og mijnCEMM plattformen mandag 11-03-2019. Den største endringen er tillegg av den etterlengtede varslingsfunksjonen.

Varsel alternativer

I de siste månedene har det vært mye arbeid på omfattende støtte til varsler; både via plattformen, e-posten og i appen. Med denne store oppdateringen har vi forberedt alt om CEMM for dette. For tiden støttes 2 typer varsler:


CEMM offline

Er din CEMM plutselig utilgjengelig? For eksempel fordi det er et problem med Internett-tilkoblingen? Da mottar du automatisk varsel når du har angitt dette.

Ingen eller liten solproduksjon

Har solcellepanelene produsert strøm i dag? Eller er produksjonen lavere enn en verdi satt av deg? Du vil da motta et varsel på slutten av dagen. På denne måten vil du raskt finne ut om det er problemer, slik at du kan ta umiddelbar handling. Dette gjør at du kan spare mye penger.

CEMM basic V2.9.0.0 og CEMM pluss V2.11.0.0

Programvare V2.9.0.0 er utgitt for CEMM basic og programvare V2.11.0.0 er blitt utgitt for CEMM pluss. Støtte for varslene er innebygd i dette. Etter at du har installert oppdateringen, kan du angi en terskelverdi for solenergi via «Innstillinger> Varsler«. Er produksjonen lavere enn terskelverdien? Deretter sender CEMM denne til MinCEMM-plattformen, hvoretter du vil motta en varsling på slutten av dagen.

CEMM app oppdatering V1.4.9

  • Støtte for varsler: En oversikt over nylige varslinger kan nå vises i hovedmenyen til appen. I tillegg kan appen også sende push notifications.
  • Mulighet til å fjerne favoritt CEMMs. Under overskriften «Favoritter» er det nå mulig å sveipe til side en CEMM og fjerne den fra favorittene.
  • Ulike feilrettinger, inkludert en feil som oppstod i V1.4.8, hvor prisene ikke ble vist i dashbordet.

Last ned oppdateringen nå fra Google Play eller Appstore.

Stor MinCEMM oppdatering

  • Nytt design av portalen med ulike store og små grensesnittendringer.
  • Lagt til mulighet til å vise og endre innstillinger for en CEMM i portalen.
  • Varsler kan aktiveres per CEMM. I tillegg kan du velge hver varslingstype der disse varslene vises: i appen, e-posten eller portalen.
  • Varselsenter lagt til der de siste varslingene er gruppert og generelle varsler kan angis. For nå er den eneste generelle varslingstypen «CEMM-nyheter». Hvis du velger å motta disse varslene, blir du automatisk informert om interessante oppdateringer og utviklinger.
  • Tillegget av en CEMM-skjerm har nå blitt flyttet til «Min konto«.
  • Hvis du velger dette, kan du motta varsler i portalen og appen, samt en varslingsoversikt via e-post. Disse oversikten sendes like etter midnatt.

Vi har til hensikt å legge til flere varslingsalternativer i fremtiden. Har du kommentarer eller ideer? Så kontakt oss!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.